Poglejte, kje se trenutno razvaja Marko Bandelli, revež, ki se ne more zaposliti!

Marko Bandelli kovšca
slika: primorske novice

Poletje je čas dopustov. Večina tistih ljudi, ki si dopust lahko privoščijo, se razvaja vsak po svoje in nabira novih moči. Tudi nekdanji poslanec Marko Bandelli.

Marko Bandelli je zagotovo velik revež. Po tem, ko je izgubil poslanski stolček in so ga ljudje postavili pred vrata parlamenta, celo v  lastnem podjetju Bandelli d.o.o. pa se ne more zaposliti. Zato pa dobiva lepo nadomestilo od države in si lahko privošči razvajanje na italijanskem morju-

i

Ubogi Bandelli, ki si v lastnem podjetju ne more najti zaposlitve, tako za naš denar, veselo potuje in uživa po Italiji. Za razliko od tistih Slovencev, ki težko garajo  v službi in si dopusta, kaj šele razvajanja ne morejo privoščit. Upajmo le, da njegovi otroci nič več ne jočejo.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.