Največji absurd te države. Če želite predsednika vlade pokličite njegovo ljubico in dobili ga boste

Tina Gaber in Robert Golob, pred vkrcanjem na ladjo "norcev"

Želite na telefon predsednika vlade? Nič lažjega. Pokličite njegovo ljubico in dobili ga boste. Tako nekako danes poteka taka komunnikacija.

Trenutno imamo predsednika vlade Roberta Goloba, ki razen občasnega stresanja domislic, ki po tem itak ne obveljajo, ne dela drugega kot pohlevno sledi svoji influencerski spremljevalki. Če potrebuješ premierja, pokliči njegovo spremljevalko (Tino Gaber; op. u.)) in ga dobiš na telefon, je pred dnevi pokazal Denis Avdić. Državno politiko diktira stranka Levica, saj so Socialni demokrati v koaliciji očitno kastrirani v popolno podreditev, največja vladna stranka pa o vodenju države nima pojma. Do sedaj je vzela eno lekcijo – lansiranje tem za distrakcijo, brez kakršnekoli strategije, po navdihu hišnih anketarjev. Piše Peter Merše za Požareport.


V politični zgodovini poznamo nekaj primerov, ko so različni interesenti poskušali priti do predsednikov prek njihovih partneric. Vendar so te morale v prepričevanje soprogov vložiti veliko več truda, napora in iznajdljivosti. Spomnimo se žene diktatorja Tita,  Jovanke Broz, ki so ji očitali, da je imela čudežno oziroma čarobno moč prepričevanja soproga. A zdaj vidimo, da je bila proti vplivnici Tini Gaber in njenemu “ti-ga-dam-na-telefon” Robiju prava amaterka, poroča Dnevnik.

Če torej potrebujete Roberta Goloba, pokličite njegovo spremljevalko in dobili ga boste na telefon,  premier pa vam bo dal priznanje države pod oblastjo, ki izvaja teroristične napade na sosedo, in legalizacijo zadevanja s travo, da boste pozabili na to, da ne pridete do zdravstvene oskrbe, nato pa vas bo oblast poslala na oni svet, ko bo bolečina postala prehuda.

Žal pa telefonske številke Tine Gaber nimamo, da bi jo poklicali tudi vi.

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
93%
1km/h
15%
13°C
15°
13°
12°
Mon
16°
Tue
17°
Wed
20°
Thu
20°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.