Na portalu 24ur, brisanje komentarjev po komunističnih metodah?

Brišejo le komentarje, ki so naperjene proti Golobu?

Uredniška politika POP TV je ves čas usmerjena v blatenje SDS-a in Janše ter političnih zaveznic? Na drugi strani pa je namenjena veliki propagandi Gibanje svoboda.

Brisanje komentarjev po komunističnih metodah?

“Svoboda” zares obstaja, vendar le za “naše”. Nazoren primer tega je moderiranje portala 24ur, kjer do Goloba in njegove politike kritični komentarji niso sprejemljivi, medtem ko se do Janše sovražnim komentatorjem velikodušno gleda skozi prste?

POP TV ves čas deluje kot medij v rokah zasebnih interesov družine Kos. Uredniška politika je ves čas usmerjena v blatenje SDS-a in Janše ter političnih zaveznic. V tovarišijo Slokar Kosove spada tudi odgovorni urednik portala 24 ur Jure Tepina, ki zvesto kolaborira, tako na področju urednikovanja kot tudi moderiranja. Piše Demokracija.

Komentatorji so nas opozorili na načrtno cenzuro desnonazorskih zapisov, medtem ko je blatenje premierja in vlade dopustno. Dopušča se “smrt janšizmu”, razne “golobizme”, “fajonizme” in “mesečizme” pa vztrajno briše. Nek komentator je to izvrstno povzel: Svoboda” resnično deluje. Prilagam nedvoumen dokaz, da se na portalu 24ur izvaja načrtna cenzura proti volivcem desnice.”

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA

   

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.