To je spot evrovizijskih zmagovalcev. Posnet med uničenimi ulicami

Rdeča nit videospota so boleči prizori iz uničenih ukrajinskih mest.

Po zmagi v velikem finalu tekmovanja za Pesem Evrovizije so ukrajinski reperji iz zasedbe Kaluš Orkestra javnosti predstavili tudi uradni videospot za zmagovalno pesem Stefania.

Na letošnji Evroviziji so zmagali člani iz zasedbe Kaluš Orkestra iz Ukrajine. Občinstvo jih je prepričljivo nagradilo s prvim mestom. So pa zmagovalci za pesem posneli tudi videospot, ki priča o grozoti.  Pesem sicer govori o materi, a rdeča nit videospota so boleči prizori iz uničenih ukrajinskih mest.


Prizori iz uničene države vas bodo pretresli

[color-box color=”yellow”] “Pesem Stefania je zdaj postala himna te vojne, toda želim si, da postane himna naše zmage,” je ob objavi zapisal glavni pevec zasedbe.[/color-box]

So se pa na Evroviziji izredno slabo odrezali naši fantje iz skupine LPS, v polfinalu so namreč dosegli povsem zadnje mesto. Kot kažejo rezultati, so zbrali le 15 točk, od tega so prejeli osem točk od Hrvatov, pet točk od hrvaške strokovne komisije in po eno točko od nizozemske in moldavske žirije. 

 

VREME

Maribor
megla
93%
0.5km/h
40%
18°C
20°
17°
18°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
20°
Wed
22°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.