Na RTV so se zlagali? Vida Petrovčič ne gre v pokoj, je tehnološki višek?

Vida Petrovčič, zajem slike RTV

Na RTV so se očitno odločili, da vse novinarje, ki niso njihov “levi” kader pospravijo. Na odstrelu je sedaj Vida Petrovčič, legenda RTV-ja, ki je po dolgih letih tehnološki višek?


Sedaj že nekdanji direktor STA Igor Kanduc je danes zjutraj razjasnil okoliščine domnevne upokojitve novinarke TV Slovenija Vide Petrovčič. Petrovčičeva namreč kljub svoji starosti ni bila zares ‘upokojena’, ampak odslovljena po poti tehnološkega viška, kar pomeni, da bo po odhodu prejela še kar nekaj rednih plač

Tako to dela levičarsko ustrojena klientela na .depolitizirani RTV Slovenija. “Vida Petrovčič je ena izmed 19 zaposlenih na RTV, ki jih je Uprava z njihovim soglasjem razglasila za tehnološki višek in jim ob odhodu dodelila pravico ne samo do 3, ampak kar do 10 plač. To je resnica,” je povedal Igor Kadunc. Javno je objavil tudi seznam vseh omenjenih odpuščenih zaposlenih.

Še ena laž vodilnih torej. Se pa Vidi Petrovčič, ne bo treba več ukvarjati z vodstvom in bo lahko mirno živela pri 67-ih letih v pokoju.

VREME

Maribor
delno oblačno
53%
5.7km/h
40%
25°C
27°
23°
25°
Sat
15°
Sun
14°
Mon
17°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.