Na seji MOM so odločili: Cafova ulica bo zaprta za promet

slika: Wikipedija

Mestni svet je potrdil načrtovano prenovo Cafove ulice, po kateri bo ta zaprta za ves promet. Kljub protestu stanovalcev so na mestnem svetu prenovo ulice potrdili z samo dvema glasovoma proti. Na tej ulici bo po novem časovno omejen dostop, ki bo mogoč le stanovalcem, dostavi in sodišču. Župan Andrej Fištravec je sicer obljubil, da bodo v naslednjih dneh s stanovalci opravili širšo razpravo, a kako bo prepričal stanovalce, pred novembrskimi volitvami pa je drugo vprašanje.

foto: street view

Svetniki, ki zapori ceste nasprotujejo pravijo, da bi bilo dobro  prepovedati promet takih površin tam, kjer bi cilj lahko bolj smotrno izkoristili, recimo na  Slomškovem trgu. odločno pa zapori nasprotujejo prebivalco Cafove ulica, pa tudi pomislekov je preveč.

Ali bodo dogovori z stanovalci prinesli rešitve, pa bomo poročali tudi na našem portalu.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.