..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

V Mariboru rop, kot iz kakšne kriminalke

slika je simbolična

Policisti PP MB II so včeraj obravnavali predrzen rop. 16 letni mladenič doma iz okolice Maribora se je pripeljal s skuterjem reg. MB2A-N3 znamke  LONGJIA RAPTOR, rdeče barve,  na dvorišče OŠ »Draga Kobala« na Tolstojevi ulici na Pobrežju v Mariboru. Ko se je ustavil ,sta se do njega s srebrnim skuterjem neznanih reg. tablic pripeljala dva neznana mlajša moška.

Privi neznan moški, voznik skuterja, suhe postave, cca. 180 cm visok, siva jopica, na glavi je imel črno čelado s črnim steklom. Sopotnik na skuterju pa močnejše postave, visok cca 170 cm, star cca. 18 let, sivi pulover, črne hlače, bele čevlje, bela čelada, pod čelado je imel podkapo belo rdeče barve. Neznani sopotnik je sestopil s skuterja ter odrinil 16 letnika vstran od njegovega skuterja tako močno, da je le ta padel po tleh, se je usedel na njegovo vozilo in se odpeljal neznano kam.

S tem dejanjem sta neznana storilca 16 letnika oškodovala za okoli 700 EUR.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
54%
5.1km/h
75%
16°C
19°
14°
15°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
2°
Wed
4°
Thu

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.