Tudi podžupan MOM, bi bil rad župan!

Mestna občina Maribor - upravna enota - krajevni uradi
Slika: MOM, Mestna hiša

Za Maribor sem pripravljen vložiti vse svoje znane in sposobnosti, pravi podžupan mestne občine Maribor, Zdravko Luketič, ki namerava kandidirati tudi za župana. Zanimivost Zdravka Luketiča, je ta, da je podpiral tako župana Franca Kanglerja, kot Andreja Fištravca.  Torej dva povsem drugačna politična pola. Le kam potem sodi Zdravko Luketič? Zlobni jeziki pravijo, da tam, kjer je denar. Prav Zdravko Luketič je edini, ki je kot koalicijski partner podpiral vsa županova dejanja, dobra in slaba, Tudi številna potovanja na Kitajsko, za katere pa rad povdari, da se jih sam ni udeležil.

slika: NSi

Maribor je speči tiger, ki ga moramo zbuditi, da zarjove. Ustvarili bomo ekipo, ki bo pogumna, prodorna, ki bo vlečna lokomotiva vzhodne kohezijske regije, Pravi Zdravko Luketič. Dal je tudi predvolilno obljubo: 850 tisoč evrov iz proračuna bo namenil, da bodo o njih neposredno odločili občani sami v krajevnih skupnostih in mestnih četrteh. Pravi, da  tega sedaj, kot podžupan ni mogel uresničiti.

Na nedavnih državnozborskih volitvah, se Zdravko Luketič kot član Nove Slovenije sicer ni odrezal prav dobro, saj je dobil le 239 glasov ali le 3,56 %. Neglede na vse, kandidata podpira tudi predsednik NSi Matej Tonin, ki je dejal, da je Luketič prava izbira za Maribor.

 

MZ

VREME

Maribor
pretežno oblačno
71%
0.5km/h
75%
9°C
12°
8°
7°
Thu
2°
Fri
5°
Sat
9°
Sun
10°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.