..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Tudi podžupan MOM, bi bil rad župan!

Mestna občina Maribor - upravna enota - krajevni uradi
Slika: MOM, Mestna hiša

Za Maribor sem pripravljen vložiti vse svoje znane in sposobnosti, pravi podžupan mestne občine Maribor, Zdravko Luketič, ki namerava kandidirati tudi za župana. Zanimivost Zdravka Luketiča, je ta, da je podpiral tako župana Franca Kanglerja, kot Andreja Fištravca.  Torej dva povsem drugačna politična pola. Le kam potem sodi Zdravko Luketič? Zlobni jeziki pravijo, da tam, kjer je denar. Prav Zdravko Luketič je edini, ki je kot koalicijski partner podpiral vsa županova dejanja, dobra in slaba, Tudi številna potovanja na Kitajsko, za katere pa rad povdari, da se jih sam ni udeležil.

slika: NSi

Maribor je speči tiger, ki ga moramo zbuditi, da zarjove. Ustvarili bomo ekipo, ki bo pogumna, prodorna, ki bo vlečna lokomotiva vzhodne kohezijske regije, Pravi Zdravko Luketič. Dal je tudi predvolilno obljubo: 850 tisoč evrov iz proračuna bo namenil, da bodo o njih neposredno odločili občani sami v krajevnih skupnostih in mestnih četrteh. Pravi, da  tega sedaj, kot podžupan ni mogel uresničiti.

Na nedavnih državnozborskih volitvah, se Zdravko Luketič kot član Nove Slovenije sicer ni odrezal prav dobro, saj je dobil le 239 glasov ali le 3,56 %. Neglede na vse, kandidata podpira tudi predsednik NSi Matej Tonin, ki je dejal, da je Luketič prava izbira za Maribor.

 

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
53%
5.1km/h
75%
16°C
19°
14°
15°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
2°
Wed
4°
Thu

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.