Najbolj brano! “Zakaj je znani slikar Robert Uranjek storil samomor?”

V prerezu leta ki počasi odhaja vas bomo v rubriki “Najbolj brano” spomnili na članke, ki ste jih vi najbolj radi prebirali. Ob aferi “Foto pub” ste najbolj prebirali članek z naslovom: “Zakaj je znani slikar Robert Uranjek storil samomor?”


Slovenijo je pretresla vest, da je umrl znan slikar Roman Uranjek. Kot piše Požareport naj bi slikar storil naredil samomor. Zgodilo naj bi se v petek, ob štirih zjutraj. 

Kot piše Bojan Požar na svojem portalu Požar report,  naj bi slikar Roman Uranjek pred smrtjo najboljšemu prijatelju poslal elektronsko sporočilo, kaj bo storil in kje so ključi od stanovanja na Tavčarjevi ulici. To sporočilo je nekaj ur kasneje prišlo do zdravnice Tatjane Pintar, ki je pred leti živela z Uranjekom, in ona naj bi ga potem našla, obešenega v spalnici, oblečena v njegovo značilno črno obleko. Je smrt neposredno povezana z afero Dušana Josipa Smodeja? Uranjek je namreč odšel v smrt 24 ur po prvi objavi in posledično izbruhom omenjene afere v medijih.

Uranjek naj bi bil tudi mentor Dušana Smodeja, skupaj sta prirejala nekatere galerije in razstave, a tudi zloglasne zabave. Te pa naj se nebi odvijale samo v prostorih Fotopuba, ampak tudi na domu Romana Uranjeka. Kot piše Požareport naj bi na takih zabavah, začinjenih z alkoholom in drogami (tudi prepovedanimi drogami za posilstvo – GBH), prihajalo tudi do množičnih spolnih in drugih zlorab na zabavah prisotnih deklet, celo do fizičnih mučenj, kar naj bi se dogajalo v kleti Fotopuba?

Take  divje zabave naj bi obiskovali tudi nekateri vidni politiki Levice. Viri portala Požareport omenjajo tudi nekatere člane stranke Levica.

Kaj se je v resnici vse dogajalo za štirimi stenami, zaradi smrti slikarja Romana Uranjeka, verjetno ne bomo nikoli izvedeli. A ker naj bi šlo za zabavo elite, povezanih z Levo politično srenjo, tudi levi mediji o tem molčijo. Pritisk na Uranjeka pa je bil očitno prevelik.


 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
89%
1km/h
100%
0°C
1°
-1°
-1°
Fri
-1°
Sat
-1°
Sun
-2°
Mon
-1°
Tue

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA