Nebuloze Irene Joveve! Na vse pretege hvali vlado in govori o neodvisnosti medijev. Jezni odzivi ljudi.

joveva

Počasi tisti evropski poslanci, ki so svoj mandat preživeli bolj doma, kot v Bruslju prihajajo na plano iz mišjih lukenj. Drugo leto so namreč Evropske volitve.

Ena takih Evropskih poslank je tudi “pručka” Irena Joveva, ki je kar naenkrat postala huda navijačica Golobove vlade. Njena LMŠ je namreč že zdavnaj propadla. No, sicer pa je nekdanja “neodvisna” novinarka POP TV-ja znana po tem, da je rada poročala, predvsem iz dogajanja v stranki SDS. Koliko je bila pri tem neodvisna, pa sami presodite.

Lani je prav ta “neodvisna” novinarka je dejala, da more vsakdo biti novinar, samo zato, ker – ne vem – si želi nastopati na televiziji, kaj šele zato, ker želi izpolnjevati želje dela neke politike!” Kot bi se delala norca iz sebe.

No tokrat je šla Joveva, s svojimi nebulozami še nekoliko dlje, kjer je zapisala, da se v potrjujejo pravilna dejanja aktualne vlade. “Napredki so očitni, tudi pomen zakonskih sprememb za zagotavljanje politične neodvisnosti RTVS je jasno izpostavljen. Četudi nekateri vztrajajo pri manipulacijah, dejstva ne lažejo. Poročilo temelji na izključno dejstvih.” 

Joveva je očitno tudi tokrat zašla v slepo ulico in spet govori o neki neodvisnosti, čeprav niti sama ne ve, kaj to sploh je. Sicer pa e s tem zapisom razjezila številne ljudi in naletela na zelo ostre odzive.

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.