Nekaj poslancev stranke SDS prejelo grozilna pisma s smrtjo!

slika twitter

Danes so bili nekateri poslanci stranke SDS deležni groženj v obliki pisemske pošiljke, kjer je pisalo: “Vemo kje živite” in poleg narisane vislice.

“Nekdo se je potrudil iti do pošte na Vranskem. In mi poslal grožnjo danes v nabiralnik. Začetek volilne kampanje ponosnih naslednikov morilcev?” je na twitterju zapisala Mojca Škrinjar.

Za naš portal je-maribor.si je povedala.Na eni strani delo za  Slovenijo, za ljudi, pridnost, inovativnost- na drugi pa mračni vek globoke države, ki se pogreza v črnem  prahu in gnevu. Ta grožnja je samo del prašnega oblaka. Toda veter pomladi nezadržno prihaja. Moje sporočilo neznanemu piscu grožnje je: opustite temo,  čas je za svetlobo!”

Oglasili so se tudi iz četrtnega odbora SDS Šiška in zapisali: “Obsojamo napade na poslanko Mojco Škrinjar. Pričakujemo od policije , da izsledi storilca tega zavrženega dejanja in ga kazensko ovadi. V SDS obsojamo vsako vrsto nasilja, groženj in sovražnega govora. STOP NASILJU!

Podobnega pisma je bil deležen tudi poslanec SDS Leon merjasec in zapisal: “Nekateri si tako predstavljajo demokracijo!”

Zavržna dejanja in grožnje poslancev SDS se nadaljujejo. Upajmo le, da bo policija končno ukrepala in nepridiprave izsledila.

Kot je na eni izmed sej v Državnem zboru dejala Mojca Škrinjar:

Odzivi:

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.