..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Nekaj poslancev stranke SDS prejelo grozilna pisma s smrtjo!

slika twitter
Nekaj poslancev stranke SDS prejelo grozila pisma s smrtjo!

Danes so bili nekateri poslanci stranke SDS deležni groženj v obliki pisemske pošiljke, kjer je pisalo: “Vemo kje živite” in poleg narisane vislice.

“Nekdo se je potrudil iti do pošte na Vranskem. In mi poslal grožnjo danes v nabiralnik. Začetek volilne kampanje ponosnih naslednikov morilcev?” je na twitterju zapisala Mojca Škrinjar.

Za naš portal je-maribor.si je povedala.Na eni strani delo za  Slovenijo, za ljudi, pridnost, inovativnost- na drugi pa mračni vek globoke države, ki se pogreza v črnem  prahu in gnevu. Ta grožnja je samo del prašnega oblaka. Toda veter pomladi nezadržno prihaja. Moje sporočilo neznanemu piscu grožnje je: opustite temo,  čas je za svetlobo!”

Oglasili so se tudi iz četrtnega odbora SDS Šiška in zapisali: “Obsojamo napade na poslanko Mojco Škrinjar. Pričakujemo od policije , da izsledi storilca tega zavrženega dejanja in ga kazensko ovadi. V SDS obsojamo vsako vrsto nasilja, groženj in sovražnega govora. STOP NASILJU!

Podobnega pisma je bil deležen tudi poslanec SDS Leon merjasec in zapisal: “Nekateri si tako predstavljajo demokracijo!”

Zavržna dejanja in grožnje poslancev SDS se nadaljujejo. Upajmo le, da bo policija končno ukrepala in nepridiprave izsledila.

Kot je na eni izmed sej v Državnem zboru dejala Mojca Škrinjar:

Odzivi:

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
delno oblačno
57%
5.7km/h
40%
15°C
18°
14°
15°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
2°
Wed
4°
Thu

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.