Nekdanji poslanec Franci Kek, dobil globo 250 evrov!

Pred časom je nekdanji levičarski poslanec in novopečeni voditelj neumnosti na RTV, Franci Kek protestiral na košarkarski tekmi med Slovenijo in Izraelom. Tekmo si bo zapomnil tudi po tem, da ga bo to udarilo tudi po žepu.


Nekdanji levičarski poslanec propadle stranke ZARES, Franci Kek se je 25. februarja na kvalifikacijski tekmi za evropsko prvenstvo 2025 med Slovenijo in Izraelom ulegel na parket, pri tem pa je bil oblečen v barve palestinske zastave.  Pri tem so posredovali varnostniki in Keka pospremili z igrišča. Neumnost, katere se lahko spomni le levičar.

Keka je tako dosegla tudi globa. 250 evro, kot je kršenje javnega reda in miru. Sicer pa verjetno tudi ta njegova zavržna akcija zagotovo ni bila zastonj? Spomnimo se, kako je bil Kek, s svojimi neumnostmi da družabnem omrežju X, aktiven še posebej v času vlade Janeza Janše. Nagrajen je bil kar iz levičarsko-spolitizirane RTV, kjer so mu ponudili da se iz ljudi norčuje, ali kot tem pravi sam, skrita kamera.

Franci Kek

Sam sicer pravi, da tekme ni oviral, tako je policiji podal ugovor, a že taka prizadeta uprizoritev na igrišču, če tudi med odmorom, verjetno ni zrela samo za kazensko ovadbo, ampak tudi za kakšno bolj primerno ustanovo?

 

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
88%
0.5km/h
13%
11°C
13°
10°
11°
Sat
12°
Sun
13°
Mon
14°
Tue
12°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.