Nekdanji poslanec Franci Kek žaljivo nad kristjane?

Franci Kek

Od volivcev pozabljeni nekdanji poslanec Franci Ker, s svojimi socialističnimi nebulozami včasih res ne more iz svoje kože, da nebi žalil drugače mislečih ljudi?

Bliža se velika noč. Največji krščanski praznik. Zagotovo (poleg božiča) najbolj priljubljen krščanski praznik, ki ga praznujemo tudi v naši državi. Tradicija velike noči je že zelo dolga, razlikuje pa po različnih kulturah in državah, vendar pa se po navadi praznuje s posebnimi obredi in običaji.

A očitno za nekdanjega poslanca in od volivcev pozabljenega Francija Keka, praznovanje velike noči izhaja iz Janševega krščanstva, kjer ljudje po trgovinah iščejo vstalega kristusa. Res zlobna in nedorasla pripomba človeka, ki je bil nekoč celo poslanec državnega zbora.

Sicer pa Franci Kek, očitno še vedno rad opleta z jezikom a le preko tvitrerja. Glasen pa je le takrat, ko kdo kaj napiše o njemu samem. In ko pogledamo delo Francija Keka in njegove nebuloze, ki jih bruha, pa ugotovimo, da je vseeno boljše, da se drži kar skrite kamere za katero mu baje dobro plačajo? Očitno ima vsaka norost svoj zato?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.