Poznavalci politike: Robert Golob, največji luzer meseca marca?

Golob
slika, fotomontaža

Javno mnenje vsekakor ni naklonjeno trenutni Golobovi vladi, kateri se vsak mesec zmanjšuje podpora.

Na portalu Domovina.si pa so naredili zanimivo anketo. Robert Golob po anketi Domovina.je potreboval le 9. mesecev, da je z mesta najbolj uspešnega politika meseca maja 2022 po izboru poznavalcev politike, zdrsnil povsem na dno in si zaslužil titulo najmanj uspešnega politika marca 2023. Tovrsten “podvig” je do sedaj uspel le Marjanu Šarcu, pa še on je za zdrs od najbolj do najmanj uspešnega potreboval 14 mesecev.


Anketo so za portal “Domovina.je” kreirali:  Luka Lisjak Gabrijelčič, dr. Miro Haček, dr. Žiga Turk, Marko Pavlišič, dr. Matevž Tomšič, Igor Vovk, dr. Matej Lahovnik, Sašo Ornik, Bojan Požar, Tino Mamić in  Rok Čakš.

Lestvica najbolj in najmanj priljubljenih politikov v Sloveniji je dala zanimive rezultate:

 

Zagotovo je luzer meseca predsednik vlade Robert Golob,” je dejal Bojan Požar. Kot pravi, si je premier z intervjujem na Pop TV, vključno s Tino Gaber, kar naj bi ga rešilo pred nadaljnjim padanjem na javnomnenjskih anketah, naredil še dosti večjo škodo.

vir, slike: Domovina.je

VREME

Maribor
oblačno
92%
100%
13°C
14°
12°
13°
Wed
12°
Thu
14°
Fri
12°
Sat
11°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.