Nekdanji župan Tržiča Pavle Rupar o “mafiji” Odlazek – Golobič

Nekdanji župan Pavle Rupar o "mafiji" Odlazek - Golobič

“Zdaj bo počasi tudi Tržičanom jasno, kakšni osli so bili, ko jih je med županskimi volitvami 2006 Golobič, Odlazek in “mafija” z nesposobnimi novinarji in POP TV “filal” z lažnimi novicami o meni;” pravi nekdanji župan Tržiča Pavle Rupar.

“Mafija” imenovana Golobič – Odlazek?

Zapis Pavleta Ruparja objavljamo v celoti (nelektorirano):V Tržiču smo bili tik pred zaprtjem ogromnega odlagališča smeti, na ozemlje pa bi namesto tega postavili Center za ločevanje odpadkov! Brez deponije seveda!! Neumorno so objavljali laži o nepomembni aferi s stanovanji, češ da jih nisem prijavil Protikorupcijski komisijo , ki jo je vodil “barabon” Drago Kos! In afero s podnajemnico, ki je seveda ni bilo, o napadu na novinarja Novivo Mihajlovića in ne vem kaj še vse! A bistvo je bil prostor za odlaganje največje svinjarije, kar je mora biti! Ne le na tisoče tom odpadkov, bistvo je bili odložiti zelo nevarne produkte kemijske, farmacevtske in druge industrije, blato iz deponij in ne vem kaj še vse.. Deset let so to vozili v vas Kovor, sanacija nikoli ne bo možna, toliko je teh strupov! Vsi so to vedeli, kaj se tam odlaga, naslajali so se pa nad mojimi sodbami in revščino!”

“Celo več, domnevno je župan Sajovic od tega posla dobil okoli 3,6 mio eur, direktor komunale Tržič podobno, “mafija” pa naj bi zaslužila čez 60 milijonov čistega denarja. Občina se je zadovoljila s skromnimi 10 mio eur!! Vsa dokumentacija je ponarejena, vozili so na desetine “šleparjev” vsak dan, ljudje so bili pa kot ovčetina.. Seveda sem večino teh dejanj prijavil Policiji v Kranj a je Velički (tudi del tega sklopa) in ostali enostavno vse pospravili pod preprogo in se mi smejali! Še več, dobil sem opozorilo naj molčim, sicer me čaka še hujša zadeva, kot sem jo doživel. In da imam otroke za seboj. Moteč v tem poslu sem bil samo jaz z redkimi prijatelji! Župan si je s tem denarjem (in seveda kdo ve s koliko še dodatnimi denarji) zgradil imperij kar nekaj hiš, 90 ha zazidljivih parcel (ali pa so v postopku), menda imajo več kot 10 stanovanj in “hara” naprej..”

Epilog: žal mi je, ker mi takrat o teh načrtih “mafije”, ki sta se jih izmislila Golobič in Odlazek niso verjeli nekateri člani SDS, še manj polovica Tržiča, sploh pa ne Kovorjani, kjer je porast bolezni raka najhujšji na Gorenjskem. Večino je tam kupoval z raznimi nesmiselnimi investicijami in svojimi pajdaši!

“Vladi in Andreju se je sedaj zgodilo zelo podobno, afera za afero, mediji jih napihujejo, ljudje jim nasedate in rezultat bo polno svinjarije po državi, vi pa plačujete!! Mene so po krivem obsodili, zaprli in spravili na tla a sem se Bogu hvala pobral! Ampak tudi plačali so mi, ker sem kot svetnik odstopil! Ne zato, da bi to želeli, nisem se mogel več boriti z nikomur, ker sem ostal sam! Župan mi je po posredniku prinesel 40 000€, Odlazek me je celo pogodbeno zaposlil za pol leta in dal nalogo, naj podkupujem druge župane za znatno višje cene odvoza odpadkov, kot so jih priznali. Seveda tega nisem počel, zato me sunil v rit.. Kasneje so mi pobrali vse premoženje preko sodišč.”

[color-box color=”yellow”] Zdaj je jasno, da “mafija” uspeva v povezavi s tožilci, sodišči in policijo sploh pa z mediji, ki od njih živijo![/color-box]

ZATO PAMET V ROKE LJUDJE, JANŠA IN EKIPA SO DREGNILI V NAJTRŠI In NAJTEŽJE PREMAGLJIVO OSJE GNEZDO GOLOBIĆ-ODLAZEK “MAFIJA”! Začel je z STA in Bojanom Veselinovićem ,ki je sedaj del te “mafije”, nadaljujejo boj s smetarsko kliko. Po svoje mi je celo malo všeč, da” mafijo” sedaj po 15 letih okusijo tudi sami, VLADAJOČI! Zdaj najbrž tako Janez , kot Vizjak razumeta tudi mojo zgodbo, ki jo takrat nista!

ŽELIM, DA USPEMO V BOJU S TO “MAFIJO” IN LEVIČARSKO-KOMUNISTIČNO ZALEGO IN ZMAGAMO! A ZATO MORAMO BITI OZAVEŠČENI VSI, ZAUPATI VLADI IN JANŠI, OPROSTITI MOREBITNE NAPAKE IN S POKONČNO GLAVO ITI NAPREJ DO ZMAGE!!!

Pavle Rupar

V kakšni državi torej živimi in kdo nam vlada? LEVA MAFIJA? 

P.M.

VREME

Maribor
rahel dež
94%
0.5km/h
100%
4°C
5°
3°
4°
Thu
3°
Fri
5°
Sat
8°
Sun
10°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.