Tonski mojster: “Vizjakov” posnetek je vrhunska montaža.

slika GOV

Sporni posnetek, sicer star 7 let, med ministrom Andrejem Vizjakom in Bojanom Petanom in ki ga je pred nedavnim objavila televizija POP TV, še vedno zelo odmeva.

“Vizjakov” posnetek je vrhunska montaža.

POP TV je objavil zgodbo, v kateri poslovneža Bojana Petana in tedanjega gospodarskega ministra Andreja Vizjaka obtožuje morebitnega koruptivnega dogovarjanja. A o avtentičnosti posnetka pa bi se dalo razpravljati. Tudi minister Vizjak je dejal “Z gospodom Petanom nisem nikoli govoril o tem. Imam čisto vest. Menim, da gre za neko lepljenko zvočnih posnetkov!”

Na posnetek so se odzvali tudi nekateri tonski mojstri, ki se s posnetki dnevno soočajo. Eden najboljših tonskih mojstrov je zagotovo Mitja Krapša, se je v svojem studiu v Spuhlji posnel že na tisoče različnih skladb in pravi, da je posnetek vrhunska montaža. Zato o njegovem odgovoru v zvezi s posnetkom ne gre dvomiti. Za razliko od “kvazi strokovnjaka” za posnetke Marka Bandellija. 

 

Marko Bandelli, očitno še ni ugotovil, da posnetek, pač ni beton, da bi govori o tem, kaj je zmontirano in kaj nje pristno. 

P.M. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.