Osupli boste! Poglejte kaj se je dogajalo sredi avtoceste!

AVTOCESTA
slika: zajem slike, DARS
Osupli boste! Poglejte kaj se je dogajalo sredi avtoceste!

Je to sploh mogoče. Iz slovenske avtoceste je nastal osupljiv posnetek, ob katerem se vam bo naježila koža. Kaj vse bi nekateri radi storili, za “všeček” na družbenih omrežjih.

Osupljiv posnetek s slovenske avtoceste

“[SAJ NI RES, PA JE] Nekateri so za “všeček” na družbenih omrežjih pripravljeni narediti marsikaj, tudi ogroziti prometno varnost in svoje lastno življenje. Hoja po avtocesti je prepovedana in smrtno nevarna! Kdor hodi po avtocesti, ima zelo veliko možnosti, da ga zbije vozilo!” So zapisali ob osupljivem posnetku s slovenske avtoceste na DARS-u.

Ob takem posnetku ne moremo ostati ravnodušni. To je nesprejemljivo dejanje in ogrožanje ne samo varnosti ampak življenja. Upajmo le, da so policisti nepridiprave že ujeli!

P.M.

(posnetek: DARS)

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.