Urška Bačovnik Janša žaluje. Umrl je oče Franc! Dolgoletni član SDS Velenje!

Foto: Pixabay

Družina Bačovnik in odbor stranke SDS Velenja žaluje. Danes se je poslovil oče Urške Bačovnik Janša, Franc Bačovnik.

 

“Žalostni smo, ker je k Bogu odšel naš dolgoletni član SDS Velenje, gospod Franc Bačovnik. Na tradicionalni junijski piknik ga je pripeljala hči, ker je bil prešibek, da bi vozil, bolezen ga je izčrpala. Ko se je prišel poslovit, nihče ni v resnici pomislil, da ne bo okreval,” je na facebook strani zapisala predsednica SDS Velenje, mag. Alenka Gortan.

Gospod Bačovnik je bil član Nadzornega odbora SDS Velenje. Pogrešali bomo njegov vesel značaj, pripravljenost na razumno reševanje problemskih situacij in prijateljsko držo. Jaz pa bom še posebej pogrešala njegovo očetovsko toplino in podporo. Na svidenje, Franc, na drugi strani, kjer ni daljav!

Družini Bačovnik tudi v imenu našega portala e-maribor.si izrekamo iskreno sožalje!

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.