Neumna sporočila in slikanje za instagram. To sporoča Golob z ljubico s križarjenja! Odzivi

Država je v krizi, predsednik vlade, pa si je s svojo ljubico privoščil luksuzne počitnice v družbi komikov in se kot šolarček nastavljal fotoaparatom, med tem, ko je njegova ljubica to pridno objavljala na instagramu.


Kaj je lahko bolj bizarnega od tega, da se gre predsednik vlade nastavljati fotografom, da ga lahko ljubica slika in objavlja neumnosti na instagram. Med drugim je objavila sporočilo: “Še par sunkov, pa lahko pridejo tisti z violinami!” Kot bi se želela smiliti sama sebi.

Med drugim pa so otročjemu paru družbo delali “fejmiči” in “Ićkotov” (kako bi to prevedli v slovenščino nam sicer ni znano). Očino ti komiki, po zmagi Goloba na volitvah še vedno pridno plešejo in ga slavijo. To so: Denis Avdić, Žan Papič, Admir Baltić, Ivan Šarić, Ranko Babić ter Gašper Bergant. Očitno je predsednik vlade slišal veliko smešenja slovenskega jezika, z zgoraj naštetimi.

Prav zanimivo, da je bil v družbi predsednika vlade tudi njegov podanik iz radijskih valov medijsko-smetarskega mogotca Odlazka, z radia 1, Denis Avdič. Tisi Avdič, ki se je pred leti norčeval iz ljudi, ki so klicali v studio Nove24TV.

Nebi sicer križarjenja Roberta Goloba radi primerjali s Hitlerjem, a očitno imata tudi politično veliko skupnega, vsaj po odnosu do svojih ljudi?

Sicer pa to križarjenje ni bilo kar tako. Predsednik vlade si je s svojo ljubico privoščil križarjenje po Evropi. Križarka se je tako ustavila med drugim v Barceloni, Marseillu in slavnem italijanskem letovišču Portofino.

Tu pa so odzivi na “Golobje” križarjenje:

 

VREME

Maribor
delno oblačno
93%
0.5km/h
37%
12°C
13°
11°
12°
Thu
13°
Fri
12°
Sat
11°
Sun
14°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.