Saj ni res, pa je. Na urgenci pijani 14-letnici. Neverjetno koliko sta imeli alkohola v krvi.

slika je naključna, slika. indipendant

Policisti nadaljujejo preiskav primera zaradi kršitve zakona o omejevanju porabe alkohola na javni prireditvi, po tem, ko sta se ga mladoletnici skoraj do smrti napili. 


V torek nekaj po polnoči so na krško urgenco zaradi akutnega alkoholnega opoja pripeljali dve mladoletni dekleti, ki sta potrebovali zdravniško pomoč. Stari sta 14 let.

Po oskrbi so ju odpeljali na nadaljnji pregled v brežiško bolnišnico, kamor so se oglasili tudi policisti in v prisotnosti staršev opravili razgovore z obema. Prisotnosti drugih prepovedanih substanc niso ugotovili, sta pa obe imeli v krvi med 2.16 in 2.39 promila alkohola. Po zaključenih pregledih in postopkih sta 14-letnici lahko odšli s starši domov. Verjetno s precejšnjim “mačkom”!

Policisti nadaljujejo preiskavo primera zaradi kršitve zakona o omejevanju porabe alkohola na javni prireditvi, še sporočajo s PU Novo mesto.

vir: Slovenske novice

VREME

Maribor
pretežno oblačno
87%
1km/h
58%
14°C
17°
12°
14°
Sat
13°
Sun
12°
Mon
14°
Tue
12°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.