V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Zajem slike (Skrito v raju) POP TV

Na POP TV že nekaj časa lahko gledalci spremljajo serijo Skrito v raju, ki so jo sicer raje snemali na hrvaškem, kot slovenskem morju. Je pa gledalcem ostala v spominu podrobnost, zaradi katere se sprašujejo, ali si je POP TV privoščil kiks.

Na POP TV gledalci lahko že nekaj časa spremljajo serijo “Skrito v raju”, katero pa so raje posneli na hrvaškem, kot slovenskem morju in s tem dali hrvaškemu turizmu tudi veliko reklamo. Lahko bi rekli, da je POP TV za slovenski turizem, s tem naredil pravo sramoto. Zagotovo so tudi na slovenski obali kotički, ki bi jim lahko rekli “raj na zemlji”!


A ta slovensko-hrvaška serija ima tudi napake, ki so se pojavile v snamanju. Zvesti gledalci so namreč opazili, da je glavna igralka Gaji Filač ki igra Laro, soigralca Mateja Zemljiča, ki igra Marka, v seriji poklicala kar po pravem imenu. Namesto mark, mu je rekla Matej.

@kristina_danilevskaya

ŠE ENA NAPAKA V SERIJI SKRITO V RAJU 😂🤦🏻‍♀️ #skritovraju #slovenskaserija #fyp

♬ original sound – kristina_danilevskaya

Napake se seveda dogajajo. Je pa serija med ljudmi zelo priljubljena, zato gledalci tudi opazijo vsako podrobnost. Škoda le, ker ne gre za pristno slovensko serijo, ampak, tako, kot vedno gre za serijo z jugo pridihom, kar je za POP TV očitno nekaj normalnega?

VREME

Maribor
oblačno
91%
3.1km/h
100%
18°C
21°
17°
18°
Tue
14°
Wed
12°
Thu
12°
Fri
12°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.