Neverjetno! Iz pripora izpuščen tudi Zlatko Čordić

slika, družbena omrežja

Preiskovalni sodnik je po dveh dneh pridržanja odločil, da mora policija reperja Zlatka izpustiti na prostost.

Tudi Čordič na prostosti

Policiji očitno ni uspelo dokazati, da je hujskal k upiranju in da obstaja nevarnost, da bo, če ostane na prostosti, s tem nadaljeval. Kot poznamo raperja Zlatka, se pri tem ne bo ustavil.  Seveda pa izpustitev iz pridržanja sicer ne pomeni nujno, da je policijske preiskave konec. Ampak le to, da danes razlogov za uvedbo preiskave in pripor ni bilo, piše N1.

Reper Zlatan Čordić – Zlatko pa je bil ob 16. uri priveden pred preiskovalnega sodnika. Okoli pol osme ure zvečer je bil tudi uradno izpuščen iz 48-urnega pridržanja. A kot da še ni bilo dovolj provociranja, so bile njegove prve besede: “Lepo vas je videti brez maske!” Zatem pa dejal;  “Rad bi se zahvalil odvetniku Davidu Slugi. Za vse komentarje se obrnite nanj. Jaz bi rad šel samo domov k otrokom in ženi.”

Zakaj ga je preiskovalni sodnik izpustil na prostost, pa očitno ve le on sam. Na našem portalu bomo še naprej podrobno spremljali, ali bo s svojimi podvigi in hujskaštvi nadaljeval.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.