Franc Kangler preveč moteč za oddajo Tarča? Zavrnili so ga!

Franc Kangler
Franc Kangler

Tarča, famozna levičarska oddaja, kjer se bohotijo številne neresnice, je tudi tokrat upravičila svoj sloves “nepristranske” oddaje.

V Tarči odpovedali nastop Francu Kanglerju

Tarča, oddaja, če temu sploh lahko rečemo oddaja, ki je na sporedu ob četrtkih na nacionalni televiziji, katera bi morala biti neodvisna in nepristranska, je tudi tokrat upravičila svoj sloves. O čem drugače naj bi na Tarči govorili, če ne o torkovih protestih. In krivec za proteste? Vlada, policija pa je uporabila preveč grobe prijeme. No, tako seveda v Tarči, kjer se izkaže, da je resnica vedno drugačna.

Je pa zanimivo, da so v oddajo najprej povabili Franca Kanglerja, zatem pa so mu obisk odpovedali. “Saj ne boste verjeli! Ravnokar so mi sporočili iz tarče,da bi bil “ MOTEČ”, če bi jim na Tarči nalil čistega vina glede protestov v LJ in v MB. Jasno bi jim povedal z imeni in priimki, kateri aktivni politiki iz levega pola so vpleteni v proteste 2012 in tudi danes!” Je zapisal Kangler.

Prav zanimivo pa je, da nikoli za Tarčo ni moteč Matjaž Nemec. Že vedo zakaj.

P.M.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.