Zanimivi sestri Gaber. Ena hodi z Golobom, druga mu čuva otroka?

sestri Gaber, slika facebook

Robert Golob je po dostopnih informacijah uradno še vedno poročen z Jano Nemec Golob, res pa je, da zakonca Nemec-Golob že nekaj časa živita ločeno.  Ima pa zato novo ljubico. 

Sicer naj bi Golob še vedno živel v manjšem dvosobnem stanovanju pri prijatelju Alešu Kocjančiču, imenovanem Kocka, v Solkanu, kjer pravi da spi na kavču, kjer pa naj bi živel tudi njegov drugi sin. 

No da ima Golob ljubico Tino Gaber, ni treba posebej poudarjati. Je pa vsekakor to, če drugega ne, dobra marketinška poteza, češ, poglej, kakšno lepotico je dobil. Predvsem pa še ni čisto jasno, zakaj je kabinet predsednika vlade – ravno zdaj – javno lansiral (domnevno) romanco med poročenim Golobom in medijsko razvpito Tino Gaber? Povedano drugače, kakšen je bil pri tem motiv Goloba in njegovega kabineta, saj se to zagotovo ni zgodilo naključno? Sicer pa je seznam Tine Gaber, ki se smuka okoli bogatih kar dolg: Primož Bohinc, celo politik Lojze Peterle, politik Patrick Vlačič, glasbenik Jan Plestenjak, lobist Milan Stanković, podjetnik Rok Snežič in zdaj predsednik vlade Robert Golob so zgolj najbolj znani obrazi, piše Požar report.

Pri Golobu so tudi vnaprej poskrbeli za osnovno previdnost, zato Gabrova v Rim oziroma Vatikan (17. decembra) ni potovala z vladnim letalom falcon, čeprav še ni pojasnjeno, kako je prišla tja in kje je čakala Goloba (verjetno v enem od hotelov), medtem ko je bil predsednik vlade na sprejemu pri papežu Frančišku.

Sicer pa njena sestra, 5 let mlajša Urša Gaber dela v Golobovem kabinetu, kaj so torej njena dela in naloge, pri Golobu konkretno ne odgovarjajo, a viri Požareporta pravijo,  da naj bi Urša Gaber (občasno) pazila na Golobove otroke, ko njega ni. 

Eni Gabrovi službo in občasno še varovanje mlajšega sina, drugi Gabrovi pa še kaj drugega? In obe sta lepo preskrbljeni.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
86%
1km/h
100%
-0°C
0°
-2°
-1°
Sun
-2°
Mon
-1°
Tue
-1°
Wed
-1°
Thu

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA