Nezaslišano! Pijana moški in ženska sta v Mariboru na vlaku pohodila otroka!

Slovenske železnice

Dogodek na vlaku, kot iz filma

Nezaslišano. V soboto se je na potniškem vlaku, na postaji v Mariboru odvijala prava drama. Dva potnika, moški in ženska, sta najprej grozila sprevodnici, jo preganjala po vlaku, nato pa potisnila in pohodila 4-letno deklico, poroča Svet na kanalu A.

Oče deklice je nemudoma skočil na napadalca, ga ob pomoči še enega potnika skušal obvladati, napadalec pa ga je ugriznil v zapestje in nogo. Napadalec, ki je ugriznil očeta uboge deklice je bivši narkoman, zato je bila potrebna tudi zdravniška pomoč.

Kaj se je v bistvu dogajalo? Sprevodnica, katera je bila najprej žrtev groženj je vinjena potnika, moškega in žensko opozorila, da sta brez vozovnice in naj zapustita vlak. Ker sta potnika sprevodnici začela groziti in jo napadati, jima je skušala ubežati. Med prerivanjem med sprevodnico in potniki, kateri so skušali napadalca umiriti, je nastradala nesrečna 4 letna deklica. Moški napadalec jo namreč odrinil in pohodil. Oče deklice se mu  je postavil po robu, napadalec pa ga je ugriznil v zapestje. Naposled so napadalca le obvladali in ga odpeljali na mariborsko policijsko postajo, kjer so ga pridržali.

Res neverjetna zgodba! Upajmo le, da je z očetom in deklico vse v najlepšem redu in da bo takih incidentov v bodoče čim manj.

M.G

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.