..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Niki Kovač, Golob ponuja 143 evrov za vsako sejo

Niki Kovaš za vsako sejo

Premier Robert Golob je ta teden napovedal, da se bo v petek prvič sestal strateški svet za preprečevanje sovražnega govora, njegovo vodenje pa je ponudil Niki Kovač. 

Strateški svet za preprečevanje sovražnega govora prvič sestal v petek, po seji pa bo znanih več informacij. po sklepu o določitvi višine sejnin in povračil stroškov članom strateških svetov, ki jih imenuje predsednik Vlade Republike Slovenije, pripadajo sejnine in v nekaterih primerih tudi povračilo potnih stroškov. Pišejo Slovenske novice.

Če bo Kovačeva sprejela mesto predsednice sveta, bo med drugim skrbela za zakonitost in strokovnost dela strateškega sveta, vodila in usmerjala delo strateškega sveta, sklicevala seje in predlagala dnevni red seje. Sklep, ki ga je leta 2007 sprejela vlada, določa, da višina sejnine za predsednika strateškega sveta in njegovega namestnika znaša 143 evrov neto za vsako sejo, člani pa prejmejo 86 evrov neto za sejo.

Povračilo potnih stroškov članom, ki imajo stalno bivališče zunaj kraja sveta, se prizna le, če ti presegajo višino sejnine. Upajmo le, da Nikice na seji ne bo kdo grdo gledal, da ne bo mislila, da je napadena.

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
66%
0.5km/h
100%
13°C
14°
10°
13°
Thu
11°
Fri
11°
Sat
7°
Sun
3°
Mon

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.