..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Poglejte si ta proračun leve aktivistične levice. Za njih kar 140 milijonov €

The money writes with white chalk is on hand, draw concept.

Glas ljudstva trenutno sestavlja 109 organizacij in civilnodružbenih iniciativ, lahko preberemo na njihovi spletni strani, kjer tudi izvemo, da gre za strokovne organizacije s področij varstva demokracije, človekovih pravic, okolja, sociale, dela, stanovanjske politike, medijev, kulture, infrastrukture, globalne pravičnosti, zdravstva, izobraževanja, gospodarstva in drugih. Piše Nova24TV.

Če ste se morda spraševali, čemú se aktualna vlada Roberta Goloba zavzema za višje davke. Tudi zato. Konec leta 2021 smo torej poročali, da iniciativo Glas ljudstva sestavljajo nevladne organizacije, za katere je šlo iz naših žepov skoraj 100 milijonov – danes pa več ne moremo zapisati koliko, saj so številko že zdavnaj presegli. Za organizacije iniciative Glas ljudstva so v dobrem letu tako namenili že dodatnih 40 milijonov našega denarja.

Ko boste brali ta spisek se spomnite zakaj hočejo vladajoči povišati davke, zakaj se upokojencev ne povišajo pokojnine, zakaj prihaja do draginje, zakaj zmanjkuje denarja za ostale pomembne projekte.

Kot je zapisal generalni sekretar SDM, Nejc Brence, Iz naših žepov k prvorazrednim. Ker je bil boj z notranjim sovražnikom za levico vedno najpomembnejši.

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
delno oblačno
51%
1km/h
40%
16°C
18°
14°
16°
Tue
9°
Wed
9°
Thu
11°
Fri
11°
Sat

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.