Norčevanje iz ljudi? Lent ne bo obnovljen v celoti, ker je zmanjkalo denarja?

lent

Nesrečni Lent, katerega bo župan Arssenovič po novem zaprl za promet, se še vedno prenavlja, čeprav bi moral biti obnovljen še pred poletjem. 

 

Ob Lentu bo po novem promenada. Obnova pa se vleče iz dneva v dan. Ne samo da vsakodnevno tam trpijo stanovalci, saj j hrup ob obnovi že od jutranjih ur, pač pa trpijo tudi gostinci, kajti gostov enostavno ni, kar he ob prahu in hrupu, ter nedostopnosti tudi za pričakovati.

 

Kot piše spletni Večer, naj bi cestno podjetje Ptuj, ki ga je Mestna občina Maribor izbrala za glavnega izvajalca projekta, delo zaključilo konec oktobra. Vendar to ne pomeni, da bo do takrat projekt končan. Obnova Lenta, kakršno so zarisali arhitekti, namreč ne bo izvedena v celoti.

 

 “Odpovedali smo se celoviti obnovi območja pri Vodnem stolpu oziroma jo zmanjšali. Pred Hišo Stare trte ne bo široke modernizacije, ostali smo pri starem tlakovanju, kar je glede na vsebino hiše najstarejše trte mogoče celo dobro. Tri tako imenovane plaže (terasaste tribune ob reki, op. na), to je tam, kjer si prej skoraj padel na laboda, zdaj pa boš lahko bral knjigo in ti bodo noge bingljale v reki, sta nam vzeli napeta situacija v proračunu zaradi podfinanciranja Mestne občine Maribor s strani države in podražitev atletske dvorane,” je župan dejal za Večer.

 

Torej, polno izgovorov za prazen nič, trpijo pa seveda ljudje in tisti, ki imajo na lentu gostinsko ali trgovsko dejavnost. Dejstvo pa je to, da Lenta že eno leto, od domačinov nihče ne “povoha”. 

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.