Norčevanje Nataša Sukič glede vloge za razpis referenduma o višjih pokojninah?

shod upokojencev
Poslanka Levice Nataša Sukič zavrača vse pobude Inštituta 1. oktober za izboljšanje pravic upokojencev?

V Inštitutu 1. oktober od prvega dne in od prve vloge pobude za referendum dobivajo same “košarice” iz državnega zbora, kjer si na vse pretege trudijo zavračati pobude upokojencev.

Podpisana pod zavrnitev, poslanka Levice Nataša Sukič, ki bo čez 5 let že dosegla starost za upokojitev, pod taktirko Urške Klakočar Zupančič, namreč vztrajno zavrača kakršnokoli pobudo s strani Inštituta 1. oktober, kjer si želijo boljše pravice z upokojence.

Sukičeva je namreč Inštitut, ki že ničkolikokrat opozorila, da je vlogo treba dopolniti. Vsakokrat najdejo novi izgovor, pravijo v Inštitutu 1. oktober. Tokrat so, kot izgovor zapisali, da, ker je državni proračun že sprejet je potrebno pri vlogi o povečanju denarja za upokojence navesti tudi podprogram, s katerim bi ta sredstva bila zagotovljena. Velika “poznavalka” slovenskega jezika Nataša Sukić, je v dopisu navedla da manjka tudi  navedba ženskega spola na subjektih in da je potrebno popraviti dopis in dodati besedo upokojenk in upokojencev.

Iz Inštituta 1. oktober sporočajo, da je to nič drugega, kot norčevanje iz upokojencev in njihovega težkega življenja. Zbiranje podpisov za zakon, ki bi vam omogočil dvig pokojnin za do 20 % ne dobi dovoljenja za zbiranje podpisov na upravnih enotah. Popolno norčevanje predsednice DZ Urške Klakočar Zupančič in skrajno neprimerne osebe Nataše Sukič!

Upokojenke in upokojenci !!! Jim bomo res pustili tako poniževanje, norčevanje in posmehovanje iz nas? 31. marca 2023 ob 15. Uri pridite masovno v Ljubljano na protest, da jim dopovemo, naj spokajo od koder so prišli!!!

vir: Inštitut 1. oktober

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.