Nov programski svetnik Troha, v dvigalu nadlegoval Jadranko Rebernik?

Tadej Troha, zajem slike

Odgovorna urednica informativnega programa na nacionalni televiziji RTV Slovenija Jadranka Rebernik naj bi doživela verbalni napad novopečenega programskega svetnika RTV Slovenije Tadeja Trohe.

Rebernikova je o tem, s pismom obvestila tudi predsednika programskega sveta Gorana Forbicija, v katerem je opisala dogodek iz dvigala v stavbi. Kot pišejo Slovenske novice sta bila Rebernikova in troha  namenjena na sklicano sejo programskega sveta.

Ko se je po prijaznem pozdravu Troha spravil nanjo z “verbalnim rafalom”, ker naj bi oni, to je vodstvo, ‘pod mizo sprejemali neke dogovore’. Rebernikova mu je presenečeno odgovorila, da ni sprejemala nobenih dogovorov. »Na to je s sovražnim tonom odgovoril, da jaz že vem o čem govori in v čem sem sodelovala,« je še zapisala in dodala, da je izstopila v 4. nadstropju, ker je imela še druge obveznosti. Po besedah Rebernikove je Troha ciljal na kolektivni dogovor med RTV Slovenija in Sindikatom delavcev radiofuzije ter Sindikatom kulturniških in umetniških ustvarjalcev. 

To je odnos te “instant” leve poltične formule na RTV. Sramota, ki bo RTV za vedno zaznamovala!

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.