Smešnice Ninamedie? Svoboda v močni prednosti, Ljudmila Novak pred Golobom?

Včasih ni potrebno iskati portalov s šalami. te najdemo kar v dnevno-informativnih oddajah, ko naj jih postreže raziskava javnega mnenja Ninamedia.

Kot piše portal Spletni časopis je lastnik Ninamedie Nikola Damijanić globoko z povezan s Svobodo Zorana Jankovića in strankami sedanje vlade. V preteklosti, ko je bil programski svetnik RTVS in hkrati izvajal meritve za TVS, kjer je ravnal sporno. Skupaj z vodstvom RTVS. Lastništvo Ninamedie je, verjetno, da bi to skril, začasno izvozil, kasneje pa se je vrnil vanj. 

Je to naključje ali bildanje stranke Gibanje svoboda, ki je doseglo neverjetni skok, kot da bi kaj pomembnega naredilo za ljudi. Čeprav smo se še tako trudili, nismo našli nobenega vzroka za tako neverjetno rast stranke Gibanje svoboda, pa tudi na koledarju ni zapisan 1. april. 

Po “pravljici” Ninamedie naj bi, če bi bile volitve to nedeljo Gibanje svoboda doseglo 37.74%, Slovenska demokratska stranka (le) 30.33%, Stranka SD 11.3%, Nova Slovenija, 9.87% in levica 7.55% glasov.

Med najbolj popularne politike, naj bi se na prvo mesto vrnila Nataša Pirc Musar, na drugem mestu je Anže Logar, na tretjem pa (neverjetno) Ljudmila Novak.

Dobrodošli v butalah!

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.