Nova Slovenija, “ukradla” ime oddaji, in za zadovoljevanje svojih flustracij napada SDS?

Nova Slovenija. slika: Publishwal

Vse bolj levo nagnjena Nova Slovenija, je novi sodnik medijskega pisanja. Ustanovili so namreč stran, katere ime so kratko in malu ukradli kar s televizije Nova24TV.

Na levo nagnjena politična stranka Nova Slovenija je očitno postala novi varuh resnice zapisane v medijih. Tako smo poleg Nike Kovač, dobili še Novo Slovenijo, kjer si očitno dajeta duška Ljudmila Novak in Janez Pogorelec, kjer svoje flustracije tako poleg tviterja izražata tudi preko spletne strani kdovamlaze.si?

Na strani, kjer so ime strani dobesedno ukradli popularni TV oddaji Nova24TV, Kdo vam laže, se zanimivo poigravajo z slovenskimi mediji, kdo kaj reče ali zapiše (po njihovem mnenju) narobe. Glavna njihova tarča pa Nova24TV, Janez Janša in stranka SDS. Res je da 9 božja zapoved pravi Ne pričaj po krivem proti svojemu bližnjemu, a so očitno pozabili, na osmo in deseto božjo zapoved, ki pravi, ne kradi in ne želi hiše svojega bližnjega. 

Ampak zakaj bi krščanskim demokratom dajali božje nasvete, ko pa imajo v Novi Sloveniji znotraj stranke, levo nagnjena Ljudmilo Novak in Janeza Pogorelca, kista na božje zapovedi očitno pozabila. Pa tudi pri spovedi že nista bila dolgo?

No Ljudmila Novak spet polni lestvico najbolj popularnih politikov, saj naj bi po popularnosti presegla samega predsednika vlade in če bo šlo tako naprej, bo kmalu presegla tudi 100% priljubljenosti? In zanimivo, s tako močno “napihnjeno” priljubljenostjo, prva (leva) dama Nove Slovenije ni kandidirala za predsednico Slovenije? Sicer pa kaj ima krščanskega še v sebi Ljudmila Novak, tista Ljudmila, članica Nove Slovenije- krščanskih demokratov, ki je v Evropskem parlamentu celo  podprla resolucijo, ki napada Poljsko in podprla promocijo LGBT med šolarji?

Janez Pogorelec pa očitno živi v svojem sanjskem svetu. jegov hobi je postalo družbeno omrežje twitter in po vsej verjetnosti ponoči sanja nikogar drugega, kot Janeza Janšo. In tako rad izliva svoje flustracije na svetovni splet. In tudi njegova priljubljena tema je Janez Janša in stranka SDS.

Kdo vam torej laže na svetovnem spletu?

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.