Novinarju Jožetu Možini zagrozili s prisilno privedbo.

Jože Možina, zajem slike

Pritiski na novinarja nacionalne televizije Jožeta Možine je očitno normalna praksa Golobovih policistov, ki namesto, da bi opravili svoje delo, v bistvu grozijo oškodovancu.

Jože Možina je bil meseca aprila deležen verbalnega napada, očitno skrajnega levičarja, kateremu ni bilo všeč njegovo delovanje na RTV Slovenija, pa verjetno tudi ne kakšna oddaja.


Tako je zapisal meseca aprila: “A kdo pozna tega tipa? Prejle se je drl name po imenu in me par 100 metrov hoje nadlegoval. Če sem prav razumel, ga moti moje delo in je sposoben vse mogoče. Bi ga policija lahko malo umirila?”.

Možina je tako prijavil osebo, ki ga je nadlegovala policiji. A glej ga zlomka. Namesto da bi omenjeno osebo policija izsledila in se z njo pogovorila, če drugega ne o rabi bontona, je sedaj Možina tisti, ki se mora zagovarjati, ker je na družabnem omrežju X, objavil njegovo sliko.

Golova policija torej red deluje?

 

 

VREME

Maribor
delno oblačno
59%
1.5km/h
46%
24°C
26°
21°
22°
Mon
18°
Tue
17°
Wed
20°
Thu
20°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.