Poglejte si to sprenevedanje Mateja Tonina, ob vprašanju vstopa NSi v vlado?

Matej Tonin, slika twitter

Spletni portal Delo, je objavil nov podcast, kjer sta novinarki Barbara Eržen in Suzana Kos v studio povabili predsednika NSi Mateja Tonina. Vprašanje je bilo tudi o morebitnem vstopu NSi v vlado Roberta Goloba.

»Z Robertom Golobom sem se v tem enem letu sestal natančno dvakrat. Enkrat o tem, kako preprečiti davčno antireformo in kaj lahko storimo, da samostojne podjetnike ohranimo nedotaknjene. Drugič pa glede zdravstvene reforme oziroma zakonov. To so sicer pomembne teme za Slovenijo, a noben pogovor ni bil povezan z vstopom v koalicijo,« je o morebitnem vstopu v Golobovo vlado v Delovem podkastu Moč politike povedal predsednik NSi Matej Tonin.  

A na vprašanje novinarke o stiku poslanca NSi Jerneja Vrtovca z generalno sekretarko Gibanja Svoboda Vesno Vuković, je Tonin, vidno presenečen, kako so se novinarji dokopali do teh podatkov, več, kot očitno ostal brez besed. “To so vprašanja za gospoda Vrtovca,” se je branil, ne zavedajoč se, da je povezavo z Vesno Vukovič potrdil tudi Vrtovec.

Ko mački stopiš na rep, zacvili, pravi lep slovenski pregovor, ki v tem kontekstu velja za Mateja Tonina. Ja, resnica kaj hitro pride na plan! 

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.