Ob sliki, smejočih se članov SD, so se na omrežju X vsuli komentarji. Preberite najbolj hudomušne!

Člani stranke SD, slika omrežje X

Slika,  kjer so se najbolj vidni člani stranke SD smejali, je včeraj hitro preplavila splet. Han je očitno povedal nekaj zares smešnega, ali pa so mu ostali člani stranke lezli le v “rit”, kot je pripomnil eden od profilov omrežja  X.


Stranka SD, kateri se je komaj uspelo uvrstiti v parlament, je vladna stranka, tako so na različna mesta in ministrstva zaposlili številne svoje ljudi, ki so tako ali drugače povezani s stranko. med njimi tudi “zloglasnega” Štromajerja, ki se ga spomnimo po aferi “umazane živali”, s temi besedami je priemejal namreč ljudi, ki praznujejo božič.

Sliko, ki se je včeraj razširila po svetovnem spletu, predvsem po družbenih omrežjih smo objavili tudi sami in naše sledilce na omrežju X vprašali Kako bi poimenovali to sliko? Odgovori so bili res zanimivi. Nekateri kar precej hudomušni.

Tu je še nekaj hudomušnih komentarjev:

– (GP) Kaj nam pa morejo?

– (Archibald) A boš ti minister hahahahaha

– (Martin) Ajajaj, Ta Štrosmajer je še pri koritu?

– (tiit) Livin life na račun drugih

– (Aleš) Berači na kupu

– (Vika Pika) ….spet bo žurka…denarja kolkor češ…

– (Natalija) Parada ponosa

– (Drago) Sedem veličastnih.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.