Urški Klakočar Zupančič naj bi prepovedali nastop v Tarči. Doživela naj bi kolaps?

Urška Klakočar Zupančič, zajem slike RTV

Četrtkova Tarča, ki je poskrbela, da so se jo udeležile le dame, ni bila popolna, saj je namesto podpredsednice Gibanja Svoboda prišla poslanka Tamara Vonta, sicer jezična in odrezava poslanka, ki razumno pove bolj malo.


Sicer pa naj Urške Klakočar Zupančič nebi že na četrtkovem kolegiju Državnega zbora.  Kolegija  ni vodila predsednica, ki pa je, ki je dan prej še vodila posvet vodij poslanskih skupin pred njim za zaprtimi vrati. Za četrtkovo Tarčo na TV Slovenija, pa je naprej potrdila, prihod, a so pozneje iz Svobode namesto nje tja poslali samo  Tamaro Vonta. Klakočar Zupančičeva naj bi naj namreč zbolela.

No Vonta v Tarči ni ravno blestela. Govorila je celo o tem, da je slišala, da je zemlja ravna:

Po neuradnih informacijah pa bi Urški udeležbo v Tarči v stranki Svoboda prepovedali, doživela pa naj bi “kolaps”. Iz DZ so na vprašanje, zakaj Klakočar Zupančičeve ni bilo v Tarčo in zakaj ni vodila kolegija DZ, odgovorili tako: “Predsednica Državnega zbora RS mag. Urška Klakočar Zupančič je iz zdravstvenih razlogov odsotna. Iz tega razloga danes ni vodila seje kolegija.” Piše portal Spletni časopis.

Nekateri celo pravijo, da je vzela celo nedovoljene substance?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.