..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Obeta se zapora Kardeljeve ceste v Mariboru

Zaradi spremembe prometnega režima in izvedbe ukrepov umirjanja prometa bo od 5. 12. 2018 do predvidoma 14. 12. 2018 za ves promet zaprta Kardeljeva cesta na odseku od Knafelčeve ulice do Borštnikove ulice.

V tem času bo onemogočen dostop z vozili do Osnovne šole Tabor I, zato delavce šole in starše šolarjev prosimo, naj svoja vozila parkirajo ob blokih v soseščini. Začasno bo spremenjena tudi trasa avtobusnih linij, ki bodo v tem času v območju posega stali na nadomestnih postajališčih na Knafelčevi ul. 22 in ob trgovini Tuš na Ulici Staneta Severja 10A.

Zaradi nujne sanacije na sistemu javne kanalizacije bo v četrtek, 6. 12., in v petek, 7. 12. 2018, moten promet na vozišču Mlekarniške ulice na odseku od številke 2 do 6. V tem času bo v območju posega onemogočen dostop do nekaterih garaž in parkirnih mest.

Previdno in strpno torej

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
dež
93%
2.1km/h
100%
11°C
12°
10°
10°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
1°
Wed

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.