Objavljamo magnetogram priče, iz katerega je razvidno, da je bil Pavel Rupar po nedolžnem zaprt.

Včeraj smo na našem portalu (TUKAJ) objavili ekskluzivno zgodbo, kako je globoka država poskrbela, da je v zapor za leto dni odšel nekdanji poslanec in nekdanji tržiški župan Pavel Rupar. Indici, priče in dokazi, kažejo na to, da je Rupar sedel v zaporu po nedolžnem. Danes pa objavljamo še magnetogram pogovora med preiskovalcem in pričo.


Magnetogram je zapisan tako, kot je sledil pogovor, brez popravkov in ni lektoriran.

14.2.2023 je bil opravljen informativni razgovor z meni znanim moškim (v nadaljevanju oseba B), za katerega je bilo dognano da lahko nudi razbremenjujoče in resnične podatke o krivični obsodbi nekdanjega Tržiškega župana Pavla Ruparja v kazenskem procesu Aquaplus, v katerem je bil pravnomočno obsojen na leto dni zapora in ga tudi v celoti prestal. Tega dne je preiskovalec osebo B povabil na razgovor v lokal na območju mesta Maribor, kjer sta se sestala. Prišel je na dogovorjeno lokacijo in pričela sta razgovor. Identiteta »osebe B«, je skrita. ime je znano le uredništvu portala e-maribor.si.

Pogovor je trajal 54.50 minut v prepisu je zajet celotni pogovor ki se nanašajo neposredno na Pavla Ruparja, Jurija Pinterja. Mi smo objavili le delček razgovora, brez popravkov in nelektoriranega!

A: Rupar je zdaj fejst zagrabo, pa vztrajn je on zdaj.
B: Zdaj ma množico. Samo to, kaj so Rupara obsodli, to je Jura glavni akter bil takrat.
A: Zato sem tebe klico danes veš?
B: Ja…
A: Saj ti bom povedo…jaz sem z Ruparjem na vezi, ne, midva se čujema redno…
B: Ja…
A: Ker me zanima to, kaj dela, logično, on pa mene tudi izgleda spoštuje in sma se pogovarjala o Jureju, ne…
B: Ja…
A: Jaz sem zvedo, da je Jura tisto leto pred smrtjo, da se je določenim ljudem hvalo, kak je on Ruparja zafuko, kak se je na sodišču lagal, kak je mel ponarejene dokumente…
B: Ja…
A: In Rupar je leto dni zapora odsedo po nedolžnem.
B: To je res. To jaz vem, to sem jaz prepričan.
A: To pa je, to pa je svinjarija.

A: Leto dni v zaporu bit …nedolžen…
B: Ja, jaz vem, kak je blo, stoprocentno, tak je Kr…… napizdo, tak je, vsepovsod, ki je bil, je vsakega napizdo. Onega je spravo, onega črnega, jaz nisem tega vedo, oni črni mercedes, ko je vozo ne, tisti z avstrijsko tablico, tota dva, saj oni računalničar mi je povedo, za dvestotisoč evrov je totega reveža napizdo.
A: Za avto?
B. za oni črni avto, kaj vozi, je bek vzel, zaj pa toti sivi avto, mercedes, kaj je mel, to pa je mel od dveh žensk sposojenega, po smrti pa so ženske prišle po toti avto. Na konci je bil niko i ništa.
A: Ja,

A: Zakaj pa je Jura dnar noso Kr…….., kaki dnar?
B: Zato, da je Kr…….. podpiso pogodbo z Aquasistem.
A: Aja, Aquasistem je dal dnar za Kr…….., provizije?
B: Ja, ja, Jura pa je, jaz, ko sem se…
A: Aja, te pa je ista zgodba, ko pri Ruparju?
B: Če ti govorim.
A: Samo tu je Jura dal dnar Kr…….?
B: Seveda, če pa je M. (ime je znano uredništvu)…
A: Pri Ruparju pa ga je vzel za sebe…
B: Če je M. (ime je znano uredništvu) potrdila, da je on noso, še Jura je sam reko, veš kolko mark sem jaz Kr…… noso in je tak prvo baba, prvo, je reko, ko je Kr…… ona pogledala v kuverto, kolk je dnara. To je Jura razlago. Zato sem jaz s tem popolnoma seznanjen, za kaj se je šlo. Zato smo mi uspeli zrihtat, ko sem jaz prišo v Mestni svet, je Kr……. Mestni svet zapustil.
A: Je bil svetnik takrat?
B: Ja, je izstopo in jaz, ko sem tu napiso v Večer noter neke zgodbe o Kr……., veš kaj se je zgodilo? Mi je v takih poštnih, takih navadnih kartic, dopisnica je, taka rjava, je gor napisano v taki spopačeni slovenščini, češ, kak si jaz dovolim, kot predsednik krajevne skupnosti žalit univerzitetnega profesora Kr…….., zavedajte se, da vas bo šou tožit. To je on napiso, da bi mene prestrašo. Daj lepo te prosim.

A: Pa ni blo nič iz tega?
B: Seveda ne.

A: Kaj bi naredli, da bi Ruparja rešli?
B: ne vem, kaj naj rečem…
A: Težka bo, ne?
B: Jaz tu ne morem nič rečt, ne. M. (ime je znano uredništvu) pa ne bo šla, sama sebe tlačit, to sigurno da ne. Pa sej njo niso niti…ali so jo vprašali kaj? Ali, vem da je rekla, je rekla, samo bodi tiho, jaz sem te rešla, to vem. Vem, ker sem stoprocenten, da je Jura, da tega dnara ni vido…Rupar.
A: Rupar, ja.
B: Stoprocentno.
A: Pa še neki ponarejen dokument je predložo na sodišču, originala pa ni prneso.
B: Jaz ti rečem, da je Jura mogo sodnico podkupit.
A: Pa dobro, zdaj če je Vajgl skupaj z njim delal proti Ruparju, pol…je jasno, da so sodišče podkupli , ne? Takrat je bil Vajgl močen.
B: Vajgl pa je, večje barabe še jaz nisem srečal, ko je Vajgl. Vajgl je njegovega sina not spravo na ministrstvo za okolje in prostor, smotan u božjo mater..

A: Zdaj tak cajtnge pišejo o Ruparju, da je bivši kaznjenec, obsojenec, ne.
B: Ja.

A: Če bi se pa na sodišču opral, bi pa to malo druga zgodba pol bla, ne.
B: Normalno.
A: Druge tu ni, od M. (ime je znano uredništvu) je vse odvisno. Ni druge variante.
B: Ja ona bi mogla samo potrdit, da ona ve, da tega dnara ni dobo. Vprašaš jo lahko, saj nič ne stane.
A: Jaz sem stoprocentn, da je to blo podkupljeno.
B: Čakaj malo, zdaj, jaz, edino se jaz lahko, jaz lahko zdaj naredim tak, ne…da je Rupar pač v taki psihični stiski, ker točno ve, da tega dnara on ni dobo…
A: Saj dejansko je, on je čisto…
B: Saj te razumem, jaz bi tudi, jaz bi tudi bil…da zdaj edino M. (ime je znano uredništvu) vprašam, da če obstaja kaka varianta, da bi ona te krivde ga oprala, ker je ona edina, ki lahko to naredi, da vidim, kaj bo rekla.
A: To, če bi blo možno.
B: Bom probo, ker mene osebno tudi to muči, morem povedat.

(konec dela magnetograma)

Vse ugotovitve pravnih strokovnjakov, civilne iniciative Aktivni državljani samostojne Slovenije, so s pomočjo temeljite analize celotne dokumentacije in zbranih obvestil, okoliščin in dejstev, so neizpodbitne, podkrepljene z listinskimi, materialnimi in operativnimi dokazi, in ne temeljijo na indicih ter posrednih dokazih, tako kot celoten proces in obsodba Pavla Ruparja, kar v svoji sodbi priznava sama predsednica senata M.D, ob tem pa doda, da pa sta bili za izrek obsodbe ključni izpovedi »verodostojnih prič« Jurija in osebe M.

se nadaljuje…

Preberite tudi:

Afera velika kot Patria. Kako je globoka država poskrbela da je v zapor odšel Pavel Rupar

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.