Saj ni res pa je! Je službo dobila, zaradi partnerjevega aktivizma proti Janši?

Anja Jordan

Golobovo korito ljudi, katerim je potrebno vrniti usluge, ker so pred dvema letoma udrihali po takratnemu predsedniku vlade Janezu Janši, se očitno še kar kar polni?

Včeraj smo na našem portalu pisali o službi, katero je dobila Tea Jarc v Bruslju, danes pa že pišemo o novi službici na ministrstvu za notranje zadeve, kjer se sedaj lahko smeji zasebni partnerki znanega taksista in samooklicanega političnega aktivista proti Janezu Janši,  Dejana Jefima, Anji Jordan.

Jefima je bilo v času vlade Janeza Janše res povsod polno. Bil je nenehno v medijih, govoril po televiziji, nastopal v državnem zboru, se družil in fotografiral s politiki, zlasti iz SAB in LMŠ, na socialnih omrežjih izstopal po zloglasnem sovražnem in primitivnem govoru ter celo sestavil četico svojih spletnih trolov, se objemal z Niko Kovač in Teo Jarc, organiziral protivladne proteste taksistov ter “zastonj” vozil ljudi na volišča. Kasneje, po volilni zmagi Roberta Goloba (24. aprila 2022), ko je Golobova vlada paketno ukinila tudi “škodljiv Uberjev zakon”, pa je zadovoljeni Dejan Jefim javno boljkone poniknil. Piše Požar report.

A usluge slej, ko prej stanejo in od volivcev pozabljena Anja Jordan (na listi LMŠ je dobila le nekaj več, kot 3% glasov) je pred letom dni celo pisala, da je stranka LMŠ, upanje za našo državo. No očitno pa je upanje za novo službico dober aktivizem proti Janezu Janši. No kakorkoli že, očitno je ta službica več kot zaslužena.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.