..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Od srede do petka zaprt Snežni stadion in Špelcin log

Mariborsko Pohorje

Mariborsko Pohorje bo 9. in 10. februarja gostilo tekmi evropskega pokala za ženske v veleslalomu. Zaradi priprave in izvedbe teh tekem, ki bosta hkrati neke vrste »test« za želeno vrnitev Zlate lisice na Pohorje, bo od vključno srede do petka zaprta proga skozi Špelcin log in v nadaljevanju po Snežnem stadionu do ciljne arene.

Pri tem bo za rekreativne smučarje v omenjenih dneh na mariborskem Pohorju urejena Turistična proga pod sedežnico Poštela do njene spodnje postaje. Poštela bo tako tudi od srede do petka obratovala za vse obiskovalce. Po koncu tekem bo Snežni stadion odprt za smuko do doline, prav tako pa zasnežujemo Čopovo progo.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
65%
1km/h
0%
11°C
14°
9°
11°
Fri
11°
Sat
7°
Sun
3°
Mon
1°
Tue

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.