..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

POLICIJA – Kratek statistični pregled dogajanj zadnjih 24 ur, 7. 2. 2023

Policija poročilo, slovenska policija

V zadnjih 24 urah je bilo na interventni številki policije ‘113’ zabeleženih 1.349 klicev. Med 538 interventnimi dogodki so policisti med drugim obravnavali 110 prometnih nesreč, 35 kršitev javnega reda in miru ter 114 kaznivih dejanj.

V 103 prometnih nesrečah je nastala premoženjska škoda, v 7 nesrečah pa so bili udeleženci lažje poškodovani.
Zaradi storitve hujših prekrškov v cestnem prometu so 8 voznikom zasegli vozilo.

Zaradi kršitve javnega reda in miru so opravili 22 intervencij na javnem kraju, 13 pa v zasebnih prostorih. Kršitelja, ki je kljub opozorilu nadaljeval s prekrškom, so pridržali.
Da bi zaščitili žrtve nasilja v družini so 5 osebam izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Med kaznivimi dejanji so zabeležili 50 tatvin, 31 vlomov, 17 poškodovanj tuje stvari, 5 kaznivih dejanj nasilja v družini, 4 kazniva dejanja v zvezi s prepovedanimi drogami, 4 grožnje, 1 povzročitev telesne poškodbe, 1 drzno tatvino ter 1 ponarejanje denarja.

V zadnjih 24 urah je bilo obravnavanih 62 oseb zaradi nezakonitega vstopa na meji z Republiko Hrvaško in sicer 58 na območju PU Novo mesto ter po 2 na območju PU Kranj in PU Ljubljana. Med njimi so obravnavali največ, 32 državljanov Rusije, 11 Kube in 5 Alžirije.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
65%
1km/h
0%
12°C
14°
9°
11°
Thu
11°
Fri
11°
Sat
7°
Sun
3°
Mon

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.