Oder na Dravi se odstranjuje, stroški demontaže visoki!

slika: MOM

Kljub vztrajnosti župana Fištravca, občina za oder na Dravi po odločbi inšpektorja MO Maribor ni pridobila gradbenega dovoljenja, zato bi ga že prej morali odstraniti. Pa čeprav so se na odločbo inšpektorja  pritožili., ker bi naj bil oder črna gradnja, saj odločba gradbenega inšpektorja, zahteva odstranitev plavajočega odra, kot tudi parterja. Se danes končno oder odstranjuje. Vendar z razlogom, da pozimi na odru ne bo prireditev.

Vrednost del je kar 36.000 evrov (neto) in zajema demontažo in prevoz na pokrito lokacijo skladiščenja. Vrednost skladiščenja je 6.000 evrov (neto). Podjetje Nigrad je postavilo delno zaporo pločnika in parkirišča za potrebe izvedbe demontaže odra, so zapisali na portalu Maribor24.

Pa čeprav Fištravec obljublja, da se bo oder vrnil spomladi nazaj na Dravo, pozablja, da so vmes lokalne volitve.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.