Si bosta Arsenovič in SMC razdelila Maribor, kot volilni plen?

slika: FB profil Saše Arsenoviča

Na našem portalu smo se že veliko razpisali o ignorantskem odnosu župana Arsenoviča, do nepoznavanja aktualnih razmer v Mariboru, do vodenja iz Ljubljane ipd.

Formalnosti ob zamenjavi župana v Mariboru so že nakazale, kakšni bodo prvi meseci mandata Saše Arsenoviča. Predvsem so bili neprimerni prvi dnevi po volitvah, saj je Saša Arsenovič nakazal, da ne bo povezovalen župan, na razgovore o prihodnosti Maribora namreč ni povabil Kanglerjevo NLS in stranko SDS, ter listo Andreja FIštravca.

Kakšno zapuščino je zapustil Andrej Fištravec?

Fištravec se sicer ne more pohvaliti z ravno razumno odločitvijo, da je za nedoločen čas zaposlil nekaj sodelavcev, nasledniku pa je pustil tudi na pol dogovorjeni projekt obnove Ljudskega vrta.

Formula prevzema mesta: Arsenovič plus SMC?

Je pa Arsenovič storil še eno zanimivo zadevo, kar nakazuje, da so bile govorice o povezovanju za boljši Maribor vse prej kot resnične. Pomembno kadrovsko komisijo Kviaz je očitno ukrojil povsem po svoji meri (Arsenovič plus SMC), pri čemer si je večino zagotovil v nasprotju s poslovnikom mestnega sveta. Če bo podobno ravnal tudi pri imenovanju podžupanov in drugih odločitvah, se bodo v bodoči koaliciji najbrž kmalu začeli spraševati, ali so tam, da v resnici prispevajo k razvojnemu preboju mesta, ali so samo za okras. In tukaj se postavlja tudi vprašanje, ali so SMC že začeli pleniti po mestu Maribor.

DA JE 3+2+1+1, VSILJENA FAMOZNA FORMULA, PO KATERI SI BOSTA ARSENOVIČ IN SMC RAZDELILA MARIBOR – KOT VOLILNI PLEN, je poročal že portal Požareport. Članek o tem pa si lahko preberete TUKAJ!

 

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.