Odvratno! Na pohod ob žici, Rogovci kar z migranti!

slika Facebook / ambasada Rog

Nedavno se je leva elita ponovno udeležila pohoda ob žici. Prireditev, ki je vzplamtela v času komunizma. 

Partizansko ime prireditve, Pohod ob žici, je že zdavnaj izgubilo svoj sloves. Ime ki je prišlo iz nekdanjega totalitarnega režima, se je pod Jankovičevo šerifsko oblastjo še bolj razplamtelo, kot da Zokiju še ni kapnilo v glavo, da nismo več v komunizmu. Po tem, ko se je veliko govorilo o tem, da naj bi se pohoda ob žici udeležili tudi otroci iz vrtca Ledina oblečeni v partizane, temu ni bilo tako. Še dobro, bi lahko rekli. 

So se pa pohoda ob žici udeležili tudi Rogovci, skupinica skrajnih levičarjev, skupaj z (ne boste verjeli) migranti. (Migranti so tisti tujci, ki so na ilegalni način prišli v Slovenijo in prihajajo iz držav, kjer ne poteka vojna ali niso preganjani v svoji državi). Kaj imajo migranti, pri nas prebivajo na naše stroške, veze z pohodom Ob žici, to pa je drugo vprašanje?

Zdaj je popolnoma jasno. Družbeno politično delavci uvažajo ilegalne migrante, katere kasneje indoktrinirajo in izkoriščajo za svoje politične performanse. Bodo v zameno dobili borčevske pokojnine? Očitno bi vse naredili za obstoj na oblasti, tudi zamenjali lasten narod,” je na družbenem omrežju twitter zapisal predsednik SDM Kamnik Tim Rauter

In še kako prav ima. V Slovenijo, ki ima eno najbolj ohlapnih zakonodaj, kar se tiče tujcev, prihaja veliko število tujcev iz takšnih in drugačnih držav. Pri nas zahtevajo azil. Dobijo brezplačne tri obroke hrane dnevno, brezplačno imajo pregled pri zdravniku in ostale ugodnost. Rogovci in ostali “nevladniki” plačani od države, pa jih skušajo izkoristiti za svoje nebuloze. Saj reveži niti ne vedo kaj se je zares dogajalo v Sloveniji v času druge svetovne vojne. Ali pač?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.