OFEM 2023! Kolajne tudi za naše športnike!

Slika: OFEM 2023

Tribune 11-ih prizorišč v Mariboru, na največjem dogodku v Sloveniji, Olimpijskem festivalu evropske mladine (OFEM) že od nedelje polnijo navijači, oblečeni v belo, modro in zeleno. Po dvoranah se slišijo spodbude “Kdor ne skače ni Sloven’c” in “mi, Slovenci”, po ulicah Maribora pa odmevajo bučni aplavzi.

Slovenijo so ta teden razveselili Tim Teršek, Maruša Tereza Šerkezi in Žan Ogrinc, ki so na OFEM-u osvojili prve medalje za Slovensko reprezentanco.

OFEM-a so se letos udeležili reprezentanti iz 48 evropskih držav. Zaradi široke mednarodne mreže gledalcev in zagotavljanja dostopnosti OFEM-a vsem, ki si želijo ogledati nastope svojih favoritov, je prenos tekmovanj eden ključnih gradnikov uspešne izvedbe festivala. Na spletni strani EOC si gledalci lahko v živo ogledajo tekmovanja v vseh športnih panogah in tudi sami postanejo del zgodbe OFEM-a 2023.

Prenosi tekmovanj so za gledalce dostopni na spletni strani EOC TV.

Danes 27. julija bo med 8.30 in 15.30 uro zaradi kolesarske dirke prišlo do zapor na odsekih cest R2 436 odsek 0440 Dolnja Počehova in R2 436 odsek 1328 Počehova-Zg. Kungota.

Predvidena zapora ceste

OFEM 2023 za slovenski šport in športne prireditve prinaša številne nove mejnike in postavlja visoke standarde za dogodke v prihodnosti. Evropski olimpijski komite (EOC) je včeraj prepoznal delo logističnega in prevoznega segmenta OFEM-a ter mu podelil nagrado, ki prepoznava kakovostno in zanesljivo delo izvajalcev. Točnost, zanesljivost, in prilagodljivost prevoznikov skozi potek festivala športnikom in športnicam omogoča brezskrbno osredotočenost na tekmovalne nastope. Usklajevanje razpoložljivosti avtobusov, avtomobilov in gondole kljub kompleksnosti delovanja in neugodnim vremenskim razmeram poteka nemoteno.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.