Slika, kateri se smeji cela Slovenija! Predsednica države “coachala” na OFEMU!

Nataša Pirc Musar, daje navodila košarkarjem, slika twitter

V Mariboru v teh dneh poteka največji športni dogodek vseh časov, Olimpijski festival evropske mladine. Kjer se mladi iz 48-ih držav borijo za najvišje nagrade.

Slovenska reprezentanca mladih je najštevilčnejša in ima tudi najbolj glasno podporo s tribun. Se pa hodijo v Maribor nastavljat tudi levi politiki. Ena takih je predsednica SD Tanja Fajon, ki naj bi bila povabljena na tekmo odbojkarjev.

In če že Tanja Fajon hodi po Mariboru in si dela reklamo (zagotovo se je še dobro najedla in napila za naš denar?), pa je nekaj drugega predsednica države, ki je tudi odprla ta festival.

Očitno si v Mariboru tudi Nataša Pirc Musar išče pozornost in se rada slika z mladimi. A roko na srce, v vsej svoji vnemi tudi pretirava. Tako je na družbenem omrežju završalo ob sliki, kjer predsednica države daje mladim košarkarjem slovenske reprezentance navodila kako naj igrajo na igrišču. 

Iskreno upamo, da so fantje preslišali navodila predsednice države in se posvetili raje navodilom trenerjev.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.