Opozorilo policije pred nogometnim derbijem

slika: Wikipedia

Danes bo ob 16.45 na stadionu Ljudski vrt v Mariboru odigrana prvenstvena nogometna tekma 14. kroga Prve lige Telekom Slovenija med kluboma NK Maribor in NK Olimpija. Vse obiskovalce prireditve obveščamo, da bo Policija zaradi učinkovitega zagotavljanja varnosti ljudi in premoženja ter spremljanja in dokumentiranja policijskih postopkov uporabila tehnična sredstva za fotografiranje in video snemanje.

Tehnična sredstva za video snemanje bodo uporabljena na krajih v mestu Maribor, kjer se po navadi zbirajo navijači, v okolici stadiona, kakor tudi na samem stadionu, tako na tleh kot v zraku.

Policija vse  obiskovalce  prireditve  obvešča, da bo organizator tekme na vhodih  na  stadion izvajal t. i. “personalizacijo vstopnic”. To pomeni, da se  bo  potrebno  ob  vstopu  na  stadion izkazati z osebnim dokumentom, na vstopnico  pa  morate  izpisati  svoje  osebne  podatke. Storite to že pred prihodom  na  stadion,  da  ne  bo  po  nepotrebnem prihajalo do gneče. Vse obiskovalce prireditve tudi pozivajo, da se na stadion odpravijo pravočasno ter da, če se bodo na prireditev pripeljali z osebnimi vozili, te parkirajo na za to določenih mestih.

PU Maribor

Facebook
Twitter
LinkedIn

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.