Franc Kangler je odprl volilno pisarno

Slika: Franc Kangler

Lista Franca Kanglerja in Nova ljudske stranka Maribor sta v Mariboru odprli volilno pisarno, ki se nahaja na Gosposki cesti 5 v centru Maribora.

V pisarni boste vsak dan deležni tudi sončnic, ki so Kanglerjev zaščitni znak in še marsikaj drugega. Občani se boste lahko s kandidatom za župana tudi pogovorili, ter zaupali vaše probleme v mestu Maribor.  Danes so ob otvoritvi Mariborčane in Mariborčanke na Gosposki 5, pričakali domača glasba, beli baloni in zvrhan koš sončnic.

Franc Kangler pravi, da je čas za preproste ljudi, za Mariborčanke in Mariborčane, ki pošteno delajo, dobro mislijo in živijo s srcem za naše mesto Maribor!

slika: FB profil Franca Kanglerja

slika: FB profil Franca Kanglerja

slika: FB profil Franca Kanglerja

slika: FB profil Franca Kanglerja

 

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.