Pa se je našla službica tudi za sina Boruta Pahorja. Delal bo pri Tanji Fajon

Luka in Borut Pahor

Za leve se vselej najde prava službica. Spomnimo se pogroma, ko je žal že pokojna nekdanja Evropska poslanka SDS Patricija Šulin, zaposlila sina Janeza Janše, Žana. No danes pa nihče ne protestira, ko je Tanja Fajon zaposlila sina nekdanjega predsednika države Luko Pečar Pahorja.

Na ministrstvu bo Luka Pečar Pahor deloval kot pripravnik, za kar je bil izbran na podlagi razpisa in izbornega postopka, na katerem je dosegel tretji najboljši rezultat med vsemi kandidati. 

Sin nekdanjega predsednika republike Boruta Pahorja je sicer študiral politologijo, smer mednarodni odnosi, na ljubljanski fakulteti za družbene vede. Izobraževanje je nadaljeval na dunajski Diplomatski akademiji. Po koncu študija je Luka Pečar Pahor ustanovil zavod za diplomatsko izobraževanje in študentsko društvo Globalis za mednarodne odnose. Očitno pa je državna službica le nekaj drugega.

Mogoče pa mu bo lahko tudi očka kaj svetoval.

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.