Padel z lovske preže

slika: Sobotainfo.com Slika je simbolična

Lov je najstarejša dejavnost človeka, ki se je preoblikovala skozi vso zgodovino od
pradavnine do današnjih dni. Zato je lov sooblikoval odnose med ljudmi ter jih urejal in
usmerjal v njihovih skupnostih v nenapisane družbene norme. Zato so lovci še kako pomembni v naši družbi. Vendar pa je tudi pri lovcih še kako potrebna tudi previdnost.

Nesreča se je zgodila v Spodnji Polskavi. 70-letni lovec je pričel z lovom na divje svinje. Sredi koruznega polja si je postavil leseno, prenosno lovsko prežo, višine okoli 3 m, ki si jo je izdelal sam. Med lovom se je, zaradi nestabilne podlage in neenakomerne obremenitve, lovska preža prevrnila. Lovec pa se je ob padcu z nje hudo telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom so ga prepeljali v UKC Maribor. Kot so sporočili iz PU Maribor, bodo policisti o dogodku podali poročilo pristojnemu tožilstvu.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.